Tuesday, January 4, 2011

Purple Jer

its new year yawww~
hakhakahk
(apa beza new year dgn hari2 lain kalau tetap tiada perubahan ke arah yg lebih baik?)


arini cikFarah demam, selsema, sakit tekak
tp tetap juga ke klinik gigi utk peketat besi gigi n tukar band.
kali ni pilih kaler lite purple..
cantik.
ai suka.
mcm biasa sedikit sakit masa dentist ketatkan besi tu.
n ada lebihan besi dihujung tu sgt tajam (bekas dentist potong dgn cutter)
so hujung besi tu skrg asyik terkena bibir mengakibatkan bibir sakit n bakal luka.
solution nya kena letak WAX lah kat besi tu.
tp Wax ada sikit je lagi.
td lupa nk beli kat klinik.






pintu yg terbuka tu bilik x-ray.
pintu sebelah tu bilik dentist.




tadaaaaaaaa...~













ini kes teringin.
buah berangan + mcchicken






nota kaki : 04 January 2011

No comments:

Post a Comment