Wednesday, July 27, 2011

my tempurung dah jadi anak yatim piatu ke?


dah lama x update blog.... jadi macam anak yatim piatu dah blog ni..tuan dia x amek kesah..huhuhu
busy busy busy sebab stock take
OT
OT
OT
raya bulan depan kaya oooo
wooowoooot!!!
:P~

Thursday, July 7, 2011

HARI INI DALAM SEJARAH : Bracket Braces saya tercabut!

hari ini dalam sejarah : setelah lapan bulan memakai braces, ini kali pertama bracket braces saya sudah tertanggal dari gigi saya..hohoho..kejadian disedari semasa saya menggosok gigi sebelum masuk tidur..sejurus kejadian berlaku, saya terus es em es encikBoyfriend untuk memaklumkan kejadian tersebut. (sejak bila boipren aku jadi dentist aku pon tatau).

kepada sesiapa yg masih blur blur apa itu bracket, dengan segala hormatnya dipersilakan click di sini 




keadaan semasa gigi..perasan tak mulut dah senget?
huhuhu
-___-


Tuesday, July 5, 2011

"macam xdak life ja...."

aritu (ari apa tah di bulan june) cikFarah ada lepak2 dgn member2 setelah sekian lama jugak la tidak melepak sejak2 dh start keja kat teskoo kulim..hampir tiga purnama rasanya..

babak seterusnya :
bila dah lama x jumpa biasalah..tanya macam2..tanya perkembangan dan pengecutan masing-masing..tetiba one of my friend cakap :
"hang macam mana lani?keja ok ka...macam xdak life ja aku tgk"

cikFarah gelak ja dalam hati bila dgr member ckp mcm tu
hikhikhihikhik

cuba tatapi dan hayati gambar-gambar di bawah dan nilaikan..adakah saya kelihatan persis seorang Loser?
Let the pictures speak for themselves!
and
Let the pictures speak the language of Love~







like.like.like


tangan kingkong manyak bulu..hihihi





 i love this flowers so damm much!



 skodeng 1



 jampi serapah


 like this picture so damm much!


 I Love You!!
 (to those who love me only)


skodeng 2





Love is like the wild-rose briar;
Friendship is like the holly-tree.
The holly is dark when the rose briar blooms,
But which will bloom most constantly?
~Emily Brontë


you decide babe~~~




disclaimers : post ini tiada unsur perli memerli :)




nota kaki : thank you to my beloved boyfriend for the wonderful day and for the very very very nice pictures~
(ewah..mcm aku sorang ja yg ada boipren ekkk..kuikuikui)







Monday, July 4, 2011

Sila Bangun...June Dah Berlalu~~~


sangat terharu bila mendapat sms dari Encik Anwar Hamudy yang begitu concern dan alert..
thank you babe~

sesiapa yang masih blur blur...sila click di sini