Friday, May 27, 2011

Happy Birthday To Katakbiru





Happy Birthday untuk diri saya sendiri.
semoga saya dipanjangkan umur
semoga saya dimurahkan rezeki
semoga saya cepat kahwin (kuikuikui)
27 May hari lahir saya yang ke 25 tahun.
just remember : tua bukan umur tp pengalaman~
:P





semoga hidup kita semua sentiasa diberkati dan dirahmati selalu.
AmiNN~



Tuesday, May 24, 2011

It should be Our Happy Ending

memandangkan encik Boyfriend saya ingin menjadi seorang photographer yang cemerlang gemilang dan terbilang maka saya telah menjadi mangsa untuk menggapai cita-cita beliau.
ohhh..saya memang tidak pandai beraksi di depan camera sama ada camera murah mahupun camera MAHAL.
hikhikhik
dan saya juga sangat tidak photogenic cuma comel sikit2 tu adalah 
hahaha :P

here we go~












~us~

*


*


*

and yesterday it should be our happy ending but........... 
kita hanya mampu merancang tp tuhan yg menentukan everything.
kepada encikBoyfriend : semoga tabah menghadapi dugaan ini 
n just remember... everything happens, happens for reasons~


"You and I just have a dream
to find our love a place
where we can hide away
you and I were just made
to love each other now
forever and a day"








Wednesday, May 18, 2011

Bini Baru, Madu Saya

bila encikBoyfriend ada bini baru merangkap madu saya, saya pon diabaikan.
so sekarang saya nk majuk setahun.
kepada encikBoyfriend sila pujuk saya cepat
sekian
bye

Tuesday, May 17, 2011

Pink vs Turquoise vs Blue vs Purple

aku heran pelik keliru la dengan blogspot ni..last week aku dah update tentang braces yg dah cukup 6 bulan tp tengok2 entry nya xda pulak..isk isk isk isk..so skrng aku dah maleh nak mengarang semula so aku just letak gambar je lah..bulan ke enam ni aku pakai ligating module kaler pink turquoise blue n purple. 
ok sekian
bye






Thursday, May 12, 2011

Tesco vs Tupai


encikBoyfriend saya sedang belajar menjadi seorang photographer yang cemerlang gemilang dan terbilang
hikhikhikhik
:P  









nasi goreng petai ni sedap tp dpt makan satu sudu ja sbb encikBoyfriend kedekut

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥


 

 ♥

 ♥

 


pssst..iloveyou encikBoyfriend



Thursday, May 5, 2011

Strawberry Flavor



td 1st time cik Farah minum teh perasa strawberry..serious memang 1st time..biaq la orang nak kata ai perak buih (jakun) pon...lalalalalaala~

memang sedap

oh encik boyfriend terima kasih daun keladi,
nanti-nanti bagilah lagi,
ai memang suka benda free-free,
kuikuikuikui

:) 



nota kaki : berjangkit demam pantun dengan budak2 SNTM 
:P 


The Sireh Junjung





date : 1st May 2011
location : Penaga, Penang
ETA : 4.00pm
the most gojes person : katakbiru
the most comel person : katakbiru
the most cute person : katakbiru
the most vogue person : katakbiru
the most hot person : katakbiru


akhirnya penantian berakhir..abang cikFarah yang second sudah selamat menjadi tunangan orang. maleh nak letak pic banyak2..nak tgk banyak2 poie tgk kat my fesbuk k. www.facebook.com/farahw 
sekarang masa utk qado tidoq2 yang x cukup selama buat preparation bertunang neh.
@__@










the Enon~My family 

the gojes wedding planner in Kulim

the gojes wedding planner in Kulim


****congratulations to both of you n welcome to the Enon, Sharah Rahman~****