Sunday, January 23, 2011

Janji Melayu vs Nasi Ayam

kepada yang berkenaan,

terima kasih atas janji melayu anda.
-_-


cikFarah ada sorang kawan ni. lelaki. bole dianggap sbg kawan baik / rapat / bole pinjam bahu.
tp dia sgt lah x punctual.
dulu kini dan selamanya (maybe).
hari ini sepatut nya dia janji pick up cikFarah kat rumah pukul 12 tghari utk ke NAPB.
which is stand for Nasi Ayam Periuk Besar.
bg dia NAPB ni mmg sedap n marveles.
bg cikFarah biaseee biaseeee ja. (dah la dpt ayam keras td!)

janji kul 12, pukul 2 ptg baru sampai. 
mmg janji melayu kan?
agak bebai la td sbb tunggu lama sgt.

tp bila dah bertahun kawan dgn dia, dah tau perangai dia yg jenis mmg LAMBAT.
so after this kalau nk keluar kul 10, kena bgtau dia kul 8. so dia akan lmbt jgk jd kul 10.

tp alhamdulillah walaupun lambat, nasi ayam still ada lg. mmg rezeki kami lah.
tp kan yg peliknya bila dah jumpa mereka ni, bebai pon hilang. selalu mcm tu.
asyik gelak ja!
HAHA~
mmg fun bila lepak dgn mereka. 
:D
mereka merujuk kepada Dude Kel, Azz Pening, Apiz Waje n Ti Kal.


kita mungkin x boleh suruh seseorang tu berubah tp kita mungkin bole cuba utk memahami seseorang itu.
tp bergantung jgk kepada beberapa faktor. (malas nk explain) 

si janji melayu
;p


 si rambut lurus
;p


 si mamat camera
;p


 layan diri

*sori, i curi2 amek gambaq u ols*
:P

 nasi ayam dot my


 sup-sup, air asam.
ada org tersilap panggil air BELACAN.
LOL!
;p


 cikFarah + encikWadud


 encikWadud + encikHafiz


 encikAzizi + cikFarah
( x suka pic ni sbb senyum saya pelik, nmpk byk gusi. huh)


 encikWadud + 3 scoop nasi ayam



kedai nya.
balik.
bye
bye

kami semua sehati sejiwa hari ini sbb pakai baju ala2 sedondon gitu
;))



nota kaki : bro, Sorry. bkn niat aku nak sarkastik. hang pon tau hg mmg janji melayu kan?? no tacing2 k.
hahaha :P~
btw thanks utk lepaking arini.
:)






4 comments: