Monday, January 3, 2011

My 1st Time

its new year yawww~
hakhakhak


hahaha.
kalau cik Yumie hot n KakBell rambut kembang baca title ni mesti depa dah gelak guling2..
hahahaha!


ok2..actually sejak pakai braces, ini pertama kali cikFarah demam.
saja nk btau satu dunia kata demam kan. plus sakit tekak n selsema.
aritu ada org ngadu2 manje2 dgn cikFarah katanya x best lah selsema...x selesa..bla bla bla
cikFarah jwb dgn penuh yakin je. xpe..sakit kan penghapus dosa2 kecil..
haaa skrg sendiri yg rasa baru hang tau sengsaranya selsema n sakit tekak..
huhuhu
then
time2 demam ni teringin pulak nak makan :
1. nasi goreng biasa
2. satay
3. laicikang

memandangkan dah dapat gaji (tp cek nya date esok,cilake punya bos, buat2 mcm dh dpt je)
cikFarah pon buat la announcement dalam rumah ni.

"j0m pi makan satay, yah belanja" 


ok dgn segera semua org siap.



maka inilah hasilnya.








muka org demam (demam la sgt)
perut buncit xdan nk cover.



nota kaki : demam ke hape, melantak mengalahkan org sihat jek



No comments:

Post a Comment