Monday, January 10, 2011

Element - Element Braces

sebenarnya aku tatau nk letak tajuk apa.
aaaaaaa
huahuahua.


ok mari mulakan.
sila baca.
disebabkan malas nk taip semula, cikFarah print screen jek.
heeee
saya memang pemalas.













selama ni ingatkan yg kaler2 tu nama nya band. rupanya tidak walaupun dia mmg getah.
sebabnya kat welly ortho ni kata band tu the larger metal rings that sometimes are placed on back teeth for strength and anchorage.



tp kat pic ni mcm lain pulak admin nya cerita. 
mcm lain pulak term-term nya.
xpun sama je kot.
 cuma lain orang lain term nya.
heee.
sapa-sapa yg  masih curious bole try kaji sendiri k
:)





sekian.

selamat tido.

zzZZzz






No comments:

Post a Comment