Saturday, January 8, 2011

Kisah cikFarah & Katak-Kataknya

koleksi katak2 cikFarah untuk tahun 2010

mempersembahkan..

tadaaaaa...............~



 beli kat Bukit Bunga, Kelantan
Bonda beli


 walaupun muka dia sedih ja tp tetap comel sbb pakai skirt.
heeeeee :) :) :)
skirt dia ada mcm2 kaler. biru pon ada. tp dah beli kaler pink baru nmpk kaler biru kat kedai lain (pasrah jelah)



beli kat Tesco Alma


 kak sha (girlfren FJ) bg. beli kat Pulau Ketam


nail clipper (lupa beli katna)


 beli kat Melaka


cik ti aka ct zawiyah  bagi. sumpah comey wei 
(adiah ni comey, bkn hg =P )



******
yang ni katak2 yg lama.
tahun 2009
tahun 2008
dan sebelum2 nya



cik Ekin bagi. adiah besday tahun 2009




beli sendiri


adik cikFarah bg.


kak nyza (kak ipaq) bagi.



beli sendiri.



Bonda bagi.
adiah besday tahun 2008 kot


cik Laili bagi. 
adiah besday masa form 6.


Cik Lin bagi.
adiah besday masa kat UKM


Cik Laili jgk bagi.
x ingat masa bila.



tudung yg atas tu.



kak nyza (kak ipaq) bagi



ex-gf FJ bagi
(FJ n kak sha, no heart feeling okeh :) )



yg sekoq lagi ni Bonda bagi.
adiah besday.



yang mata bintang tu abang chaq (abang sulong) bagi.



cik Intan bagi.
kad besday.
koleksi katak yg paling lama.
dapat masa form 3 kot. tahun 2001.



banyak lagi koleksi katak2 yang cikFarah ada tp malas nk godek2 n snap pic.
heeeee..~
kalau ada sesiapa yang penah bg katak kat cikFarah tp cikFarah x letak kat blog ni sori ye!!
bkn xnak letak tp malas je.
apa2 pn cikFarah sentiasa menghargai setiap katak yg diberikan walaupun ianya hanya sekecil berudu (poyo!)
TRIMAS!!



nota kaki : my adiah besday selalu dah bole agak akan dapat apa. 
heee
:D

psst...gambar katakbiru pakai bunga n braces tu pon orang bagi jgk. tp bg pinjam je lah kot. btw thank you.

No comments:

Post a Comment