Thursday, February 10, 2011

kalau jawab dengan ikhlas, orang pon terharu.

xde tajuk post yang lagi panjang ke?

tetiba nak cerita pasai ikhlas dan terharu pulak kan.
actually aku tengah pening pikir pasai exam sabtu ni. nak exam pon kecoh ka?
kecoh la.......sbb aku tau masalah2 yg bakal dihadapi bila nak exam.
contoh : parking.
time exam mmg susah la nak cari parking (klu x drive sendiri xpelahh)
dah pulak exam kali ni ada 5 jenis exam di 5 tempat yang berbeza tp still dalam radius USM.
engkau bayangkanlah 5 kali nk cari parking.
erghhhh! taksuka.

so preparation kena la buat kan.
kena la tahu tempat2 tu semua kat mana. at least pegi nanti ada la jugak arah yang hendak dituju.
so apa lagi dengan penuh semangat aku pon ym la si Pening utk bertanyakan tentang tempat2 kat dlm usm tu. 


tgk kotak no 1. tu.
bila kita tanya dgn penuh semangat tiba2 dapat jawapan yang sgt tidak membantu.
T_T
tengok kotak no 2. tu.
tu memang ayat pasrah n kecik hati


tetapi
selang beberapa minit ym si Pening pop up plak. (aku dah close ym dia..2 kali...heee)


tengok, siap bg maps yg dah ditanda. nampak kan keikhlasan disitu?
sangat membantu.

oh, memang mula2 aku dah down. mcm dah nak bebai tp perasaan tu terus hilang.
serius aku terharu.

sekarang dah mampu tersenyum.

Thanks DizzY- Azz


nota kaki : kalau engkau rasa benda ni hal kecik je dan x perlu nak terharu2, lantak kau la. ade aku kesah.

2 comments: