Sunday, February 27, 2011

11.112 vs 11.111

hari ini semalam (yesterday) dengan tiba-tiba aku menggedik nak keluar menggedik so apa lagi, rogerlah rakan-rakan seKELingan (kecuali aku) utk ajak bersoSIAL.
tapi kami xdak la bersoSIAL sangat, sbb kami tak sial. apa yg aku nak taip neh.
macam biasa aktiviti kami tidak lain tidak bukan adalah makan, makan, makan, makan. 
ingat nk tgk wayang tapi memandangkan dah lewat and malam minggu so niat terbatal begitu sahaja.
then aku bajet mcm nak ajak poie karok tp xjadi la ajak sebab aku bukan nya nk nyanyi pon. kang x pasai kena maki tiga raun. heeee.
aku bukan xmau nyanyi time karok tapi aku pemalu orangnya. seumur hidup sekali je aku penah karok. 

***
lokasi : Medan Selera Whatsoever, Tanjung Bungah. Penang, Pulau Mutiara ( tanjung bungah ka tanjung tokong hah?) 

macam biasa lah, kami, aku n cikZawi ke USM pikap jejaka-jejaka hensem USM. serius semua dah bengang dengan encikDudu sebab lambat gila bersiap mengalahkan pengantin lelaki
 >.<

****



muka lapaQ 1


muka lapaQ 2.
(cepatttt lah! >.<)


muka lapaQ 3
(sabaq-sabaq...fuuuuh~)


muka-muka lapaQ 4.


muka lapaQ 5


muka lapaQ 6
(control cun)


Muka Sabar Menunggu (tengah sahaja)

akhirnya...~~
yayyy!!! makanan dah sampai~
serbuuuu!


mushrom soup + garlic bread
encikWadud



chicken cop blackpaper gravy 
encikAzizi



chicken cardon blue
cikZawiyah



paling sedap
mushroom chicken
cikFarah



Sate Ayam.
Sate Daging xley order sebab nanti akan menyusahkan tukang bakar sate. 



aksi gelojoh 1


aksi gelojoh 2


aksi gelojoh 3


aksi gelojoh 4





licin. bukan apa, tak baik membazir.



muka kenyang 1



muka kenyang 2 + muka puas hati 1 



muka kenyang 3


eh
eh
eh
eh
ada lagi, last round. burger pulak.
okie potong empat, tak baik membazir. again.



tangan bulu banyak 1



tangan tak ada bulu 1


sekian sesi makan-makan untuk malam minggu, minggu terakhir di bulan February 2011

*****


masa nak balik kat parking ternampak kereta ni. plat dia NICE.


********


Terima Kasih encikAzizi sebab bagi benda alah ni.
aritu time pi Subway Otocity x bagi pon kat I.
Kecik Hati tau tak?
suka kaler biru.
lawa.


*masa pegi aku isi minyak (diesel) Rm20.00 = 11.112 liter
*masa balik aku isi minyak (diesel) Rm20.00 = 11.111 liter

kenapa berbeza satu angka?
jumlah wang yang sama.
jenis station minyak yang sama.
Kad Mesra yang sama.



nota kaki : Terima Kasih dan Terima Kasih kepada cikZawi, encikAzizi n encikWadud sebab begitu concern dengan entry-entry beremosi kat blog aku neh. aku tau hampa suma amat care to share anything tapi buat masa sekarang aku not care to share tentang entry-entry yang beremosi ni. sometimes, something are better left unsp0ken. lgpon benda dah setel so aku malas nk panjang-panjangkan cerita, malas nk buka buku semula. let bygones be bygones. apa-apa pun, im really appreciated it. thanks n sorry again.
(ni foot note ka karangan bahasa melayu UPSR? panjang sangat....)



5 comments:

  1. 1. okeh.. baru tau yg plate kereta tu G1M (Gagasan 1 Melesia)
    cecah juta-juta kot kalau nk beli...

    2. Muka artis tu ada gak.. walaupun xclear.. hahaha

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. 1. okie..thanks for the info :)

    2. xpa. janji muka I'm Not an Artist...... clear aje :P

    ReplyDelete
  4. abg Azril!! pehtu kita cicah sos cili yang ada cicak ok.. ada berani? :P

    ReplyDelete