Friday, February 11, 2011

.Baca Biar Habis, Baru Buat Konklusi.

aku lately ni asyik nak pikir negatif jer.
apa yg orang reply semua aku nak take it as negative things.
tah hapa-hapa kan?
kadang-kadang rasa mcm aku ni dah x waras. huh.
x percaya tgk ni. mula-mula dah salah tanggapan.

bila baca perkataan google ja terus mcm dalam hati : *takat google, aku pon reti...........*


tapi bila baca ayat seterusnya...baru macam dalam hati : * laaaaaaaaaaa.....awat aku x terpikiaq pon nk google pasai Apex utk tau POV dari pihak lain. bc kat web semata-mata ja*


ni boleh dikategorikan sbg ikhlas jugak. sbb siap bg dgn link.
sangat membantu. terharu.

Terima Kasih.



nota kaki : bila emosi x stabil jd camni lah, benda simple pon xley pikir. 
T_T

No comments:

Post a Comment