Tuesday, February 15, 2011

interdental brush versi lidah keyboard bercabang

ni post versi  lidah keyboard bercabang. masih ingat aritu cikFarah taip x nak beli interdental brush brand lain selain oral-B? x ingat? click sini  dan sini

 hari tu poie Guardian nak beli interdental brush yg refill brand oral B tp tetiba rasa mcm mahal pulak then terus x jadi beli. tengok-tengok brand Guardian ni mcm best je. macam menarik n sempoi je. so terus la beli walaupun harganya lebih kurang sama ja dgn oral B.
tp yg brand Guardian ni bukan refill.




beli kaler oren sbb nk sama dgn gigi
*adik aku bajet comel, abaikan muka aku yg mcm mak nenek itu*


ingatkan okie n bagus lah kan jenis gini tapi hammmmpeeeehhhh jek.
baru pakai x sampai sebulan pon dah dua batang yg lingkop! huh.


 so bila dh tercabut/putus brushnya, maknanya dah x boleh guna la interdental brush ni. compare dengan oral B, brush dia boleh dicabut-cabut n kalau tercabut/putus bole ganti dgn berus refill.
tp oren ni takley ganti2 sbb dah memang dibuat gitu, cantum sekali haa.. xleh tarik cabut keluar.
T_T



-cik bangla comel-



pengajaran : lain kali jgn jd lidah keyboard bercabang. x nak beli tp beli jugak.



nota kaki : confirm lg 2 minggu lagi 3 batang pon lingkop!

No comments:

Post a Comment