Friday, November 12, 2010

GagaL SebeLum Berjuang

aku rasa aku dah gagal walaupun perjuangan masih belum bermula...
aku rasa aku xkan pass exam esok sbb aku xda enough preparation..huhuhu..
aku mmg x sempat nak cover semua memandangkan keja kat ofis pon banyak..
even maths pon standard spm n pmr je tp ni without calculator okie..mebi senang bg bdk2 yg belajar maths..huhuhu sekali lagi..
lgpon aku mmg kurang bijak utk dpt suma bila study last minit n dlm masa yg terhad..time constraints!!!! huhuhu sekali lagi..
TAPI esok aku akan buat sehabis baik..agak2 x reti tu aku hentam ja..usaha tetap perlu ada dlm apa jua keadaan sekali pon.. mudah-mudahan dipermudahkan segalanya esok
Amin~~!!~~


GOOD LUCK YAH!!!! =)


p/s Good Luck utk Tun Nuwa jgk..i tau u bc blog i sbb u xda keja kan :P

1 comment:

  1. usaha tetap perlu ada....mcm unsur lewah ja...pelik semacam ayat! ZZzzZZ

    ReplyDelete