Monday, December 20, 2010

Eksiden..

pagi2 time cik Farah nak poie koje ada satu eksiden..
menyebabkan jem yg sgt teruk (tipu je)
cuma jalan ditutup.
so cik Farah kena guna jalan jauh sikit.
alkisahnya lori yang bawak tile ni terbalik time nk kona.
kona baring agaknya n mebi agak laju sbb turun bukit kan.
time cik Farah lalu nampak badan lori je.kepala x nampak pon.
nampak x kren tgh angkat badan lori tu?
badan lori tu nampak cam dah buruk je.papan yang buat badan dia pon nampak nipis je.
mesti lebih muatan ni.....
harap2 xda kemalangan jiwa mahupun yg cedera




eh abg helmet merah ni.tgk depan la.
nnt kau plak yg eksiden.




pesanan penaja : pandu cermat, jiwa selamat
biar lambat, asalkan poie koje.






cita lain plak.






arini poie koje cik Farah pakai baju kurung sari.
ala kain yg ala2 sari tu.
design cam sari skit n kedut2 kainnya.
kain pensyen ni femes gile time cik Farah form 5 dulu.
lebih kurang 8tahun yang lalu.
thats mean baju ni pon dah berusia 8 tahun.
kain ni dulu member baik cik Farah yang bagi. lebih tepat parent dia yang bagi.
tp ayah dia dah xde. dah meninggal last year :"(
baru2 ni cik Farah godek2 kotak baju yang lama2.
tgk baju ni elok je lagi so cik Farah decide nak pakai utk poie koje.
sekian, nak buat koje. Encik mood dah sampai!
:D


No comments:

Post a Comment