Monday, June 6, 2011

Suami Tak Gentleman Langsung!

kenapa suami/laki orang bila nak tekel or ngorat awek awek yang hot n gojes (mcm saya) selalu mengutuk bini sendiri? sangat tidak gentleman ok?
sekarang time nk tekel aku engkau kutuk bini engkau,esok lusa tulat tungging time engkau nak tekel org lain pulak engkau kutuk aku lak kan kan kan?
kenapa baru sekarang nak cakap bini engkau kuat jeles la.. x pandai itu..x pandai ini.. bla bla bla bla bla
nape time sebelum kahwin tu engkau x amek kira suma aspek tu...memang la org cakap time bercinta semua elok jer...bila dah kahwin baru tahu perangai sebenar...so dah tahu flow nye begitu so kenapa x expect begitu jugak?
masa nk kahwin tu jgn lah expect bini engkau tu manusia paling perfect in the world..kalau dah agak2 x boleh terima sesuatu tentang bakal bini engkau, x payah lah kahwin..bukan bini engkau yg nak lafaz akad nikah nya. engkau sebagai lelaki yang akan lafaz sebab tu tanggungjawab engkau sebagai ketua keluarga berat n besar.
kutuk - kutuk bini pom pang pom pang pun anak dah nak masuk dua orang..siap tgh pregnant tu..
wtf?

-__-

nota kaki : x payah nak tacing-tacing lebih, engkau tu ada anak, ada bini, ada anak dlm perut..n im not yours~



3 comments: