Thursday, June 30, 2011

dear My Beloved Haters.....

dear My Beloved Haters,
kalau dah x suka aku tu, just unfriend je lah..kalau x mau unfriend pon duduk je diam2..
x perlu nak perli2 aku ke hapa..
i told you already : i keep my private life private.
soooooo
suka hati aku lah aku nak bgtau satu dunia atau pon tak sapa boyfriend aku.
apa masalah engkau kalau aku x nak bgtau pon??
nak keep perli2 aku?
xpayah la...
annoying tau tak? 
ke engkau desperate sangat?
walaupun aku x berapa kenal engkau tapi aku semakin membenci engkau.
ok?
thank you!


1 comment: