Wednesday, April 20, 2011

Minyak Tanah Light Dinner

bila tengah-tengah bulan pon sebuk nak berdating inilah jadi nya.
minyak tanah light dinner aje.
no candle-candle light dinner.
tp ada beza ke antara minyak tanah dengan candle?
aku tengok sama ja gelapnya
hahahaha
nasib baik x tertelan kepala udang taw~
btw nasik goreng paprik pakcik tu mmg terbaik!
sedap wohhh papriknya..nanti nak pergi makan lagi kat kedai pakcik tu.. 
(ke nak pergi lagi sebab nak jumpa Encik Boyfriend? )
alasan yg agak cliche disitu 
:P


 muka masam sbb kecewa xda candle lite dinner




 muka macam hantu kak limah.
the ghost must be crazy!
Incik Bloody Hell!
bapak lawak cita tuh




S.E.N.Y.U.M
xkisah la candle lite dinner ke minyak tanah lite dinner ke..offlite dinner ke hape ke janji perut kenyang hati senang~~~




nota kaki : tengah mikir ligating module (getah gigi) kaler ape nk pakai utk bulan depan.. merah vs pink ok x?



10 comments:

  1. hihihihi terasa femes mcm blog aidid muaddib plak 1st-1st nie..;p

    ReplyDelete
  2. 3rd...uitss makan gelap2 xcekik tulang ke...hhihihi

    ReplyDelete
  3. cik..tercekik lagi bagus..boleh buat CPR dgn encik boyfriend..hahahahaha :P

    ReplyDelete
  4. memang cut cost la kedai makan tu... guna api minyak tanah je...

    ReplyDelete
  5. AHS..org bercinta je gedik nk duk meja samar2 gitu..padahal ade je meja yg lampu terang :P

    ReplyDelete
  6. selalu candlelight bile letrik xde....hahahahah

    ReplyDelete