Monday, April 11, 2011

benci


perasaan benci terhadap cik serba tahu semakin membuak-buak.
baca blog update dia kat dashboard pon x boleh. sakit hati sangat. menyampah.
haih~
menyesal kenal dia.
betul la orang cakap, mula-mula kenal semua rasa sempurna, bagus, sekepala, bole buat geng, sehati sejiwa, memahami, banyak persamaan, etc etc etc
tp
bila dah kenal lama, dh selalu spent time sesama, dah kenal hampir sepenuhnya...barulah tahu perangai sebenar..nak-nak bila dia dah kaya lanie. uiii makin demand. itu x bole, ini x bole. masa x kaya itu ari, mcm mana pon bole.. x kisah..where u lead, i will follow gitu~~~~

ape ape aje lah. 
janji pasni jgn duk sebuk2 hal hidup aku.
sikap keypoh/keypochii engkau tu annoying gila tau dak!!??

bak kata cik Fadlin Azlin :
I keep my private life PRIVATE

so to cik serba tahu :

1. x payah sebuk2 nk tanya im in love or what
2. x payah sebuk2 nak baca sms dlm my henpon
3. x payah sebuk2 nk buat conclusion sendiri
4. x payah la sebuk2 NAK TAHU sgt hal hidup aku.

kalau lelaki bole jgk dikategorikan sebagai peminat tegar.. ini CIK..pelikkan?



4 comments:

  1. ape ke hey nyer...
    stori banyak2 kat inbox...

    ReplyDelete
  2. banyak sungguh heyyy nye yob...huhuhu

    ReplyDelete
  3. hahaha... inbox je... dah bertimbun baru i baca... busy la sangat kan mengalahkan najib... resign letter dah siap dalam folder... hahaha... nak usha company satu lagi, siap ada sport club utk staff... doakan i berjaya... ok, nak siap2 pergi mencari rezeki... kang bos tgk cctv kedai dia tak bukak lagi... hahaha... saiko...

    ReplyDelete