Sunday, April 3, 2011

Don't Worry, Mati Pucuk Boleh Diubati

ini cerita basi 7 hari yang lalu.
memandangkan sekarang tuan tanah menghadapi time constraint yang melampau maka jadi lah cerita ini sebagai cerita basi.


apa hal tetiba mati pucuk neh? hihihi
oh tidak~ begini cerita nya :

pada suatu hari iaitu hari Ahad yang lalu aku telah merajinkan diri untuk memberi sokongan kepada Encik Ahmad Azizi terhadap Final Year Project beliau. 
FYI, Encik Ahmad Azizi merupakan salah seorang student cemerlang USM so xyah risau2 confirm projek dia dapat A. (tp tatau la kot dah dapat result nya, sbb dah seminggu x berkomunikasi dengan beliau)



ini encik Ahmad Azizi punya projek.
:: Motion Tracking ::
kalau nak tahu apa benda alah ni sila click pada gambar n baca sendiri.
hahaha
*sorry, i buta fine art*


kat bawah2 ni suma hasil seni yang menarik perhatian aku selain mati pucuk itu.
serius semua kreatif-kreatif n canggih-canggih sungguh.

 donut

 penyu tomey

cikFarah feat Encik Ahmad Azizi
*sila abaikan tudung saya yg senget dgn perut yg buncit*


teh ais besarrrrrr punya


No comments:

Post a Comment