Monday, April 18, 2011

bulan APRIL yang super duper busy



bulan APRIL merupakan bulan yang sangat-sangat busy n disebabkan oleh kesibukkan yang terlampau my tempurung telah dianaktirikan oleh tuan nya..sian my tempurung kan..dah berhabuk..



bulan ni sebuk sbb dah mula kerja after resign sebulan lebih. kerja apa yg ada just grab je lah just for time being janji ada gaji tiap bulan untuk bayar hutang dentist tiap hujung bulan nnt. currently im working with Tesco Kulim under LPS Department. LPS stand for Loss Prevention & Security. sekarang kerja memang banyak sebab store x buka lagi. memandangkan time is running out so semua orang dah rushing utk siapkan semua kerja. hari-hari balik kerja lambat..letih wohhh!
hopefully after opening nanti 21 April 2011 (soft opening - 20 April 2011) keadaan will back to normal
-____-







bulan ni jgk sebuk menjadi wedding planner for someone. beliau akan bertunang on 1st May 2011 insyaAllah so bertambah la busy nya saya. telah diamanahkan untuk handle semua tentang hantaran beliau dari segi tema, style,  dulang, reben n segala mak nenek la.
after keja kena tengok bab hantaran pulak.
menanti 1 may dgn penuh kesabaran dan keterujaan
:)






muka letih sangat-sangat-sangat la neh





bulan April jugak sebuk bercinta. dengan tiba-tiba tuhan mengurniakan saya perasaan untuk bercinta serta pasangan untuk bercinta...wahhh ayat x boleh belah..*gegeh*
so  bila dah bercinta mestilah sebuk melayan Encik Boyfriend kan.
mestilah sebuk nk dating-dating kan.
lalalalala~

credit to Encik Boyfriend yang beriya-iya benor nak snap pic ni.
x payah cari Tesco mana...sure x jumpa..yang pasti bukan Tesco Kulim
hihihihi
Thanks Encik Boyfriend 



11 comments:

  1. tesco prai?? prai ade tesco ke cik..? ;p

    ReplyDelete
  2. amboi....sibuk yek april nih hihihihih krem salam kat en boipren tu yek :P

    ReplyDelete
  3. cik..tesco seberang perai xde..tesco seberang jaya ade..heeee..wink2 :P

    tokmoh : my bf kirim salam balik kat tokmoh..dia pesan jgn selalu sgt ngorat KB..dia jeles~ ;p

    ReplyDelete
  4. hahahah...seberang jaya..salah plak...tetibe ilang daya ingatan...

    ReplyDelete
  5. hihihihihhi jeles ek.. luku2 jer lutut nyer KB

    ReplyDelete
  6. nasib baik dia rendah jer..senang nk luku2..hahahahahahaha tp lutut xley sbb dia geli~ :P

    Cik : ingat pakwe la tue..hihhi

    ReplyDelete
  7. im still single ye...heheheheh
    pening nak buat soalan exam ni....=b

    ReplyDelete
  8. hikikhik lutut geli2 euuuwwwwwwwww
    missatieah ngaku bujang yekkk wewitttttttttt

    ReplyDelete
  9. hehehehe...jeles ke tokmoh...bukan senang nk dpt status single tu....hahahha

    ReplyDelete