Thursday, March 3, 2011

the comeL P'KA

this entry specially dedicated to cik Siti Wan Kembang cikSitiZawiyah

date : 3 March 2011
misi : mencari bantal hiasan utk P'KA


Lokasi 1 : Gerai Laksa Taman Ciku
eh, gerai laksa ada jual bantal ka? :-?
jawapan : mestilah xda. 
misi sampingan : isi perut yang kelaparan.







perasan tak gelas sama kaler dgn gigi?
perasan takkkk?
tak.
credit tu cikZawi sbb dia yg perasan.


Lokasi 2 : Sunway Carnival, Bandar Sunway

 makcik kaya ni kerja nk menghabeskan duit ja



 ni makcik buat-buat kaya.
rugi singgit duit aku
grrrrrr~




 love tree.
comel sial.


 u're my Prince!



 suka benor dgn benda alah telinga panjang ni



gila excited bila nampak botol susu katak ni.
ingat nak beli siap-siap untuk anak nanti.
tapi....



celah mana misi mencari bantalnya?
satu pon aku x nampak pic bantal
-___-


Lokasi 3 : Jusco Bandar Perda









 perak buih, x reti amek gambaq kat cermin




for dinner : Ayam Penyet




 set Ayam Penyet



 set Rendang Ayam


teh ais vs red plum shake 
red plum shake menang sebab tobat sedap.


makanan kat sini serious memang sedap tapi service agak macamharamjadah jugak lew
tapi wat tuuuuu duuuuu dah teringin sgt nak makan kan.
(wat tuu duu~?? yes, i miss him badly)



misi diteruskan
akhirnya~
tadaaaaaa~~~

 setelah berkali-kali pusing situ pusing sini, jumpa jugak yang berkenan dihati.
cantik dan murah!
tapi aku rasa binatang apa kejadah hitam merah tu lagi comel la even nampak mcm syaitan jimbit sikit.
(jgn tnya jimbit tu apa, aku copycat dari tuwit one of my followers kat twitter :P)





 ecececece..mentang-mentanglah kereta BARU.
drive 20 KM/J sahaja. penat aku tunggu.
traffic lite masih hijau pon dah break! takut bebenor nak belah trepik lite.
(b4 ni merah pon lu hentam aje! )


 sumpah BAU KEDAI lagi.




the comeL P'KA feat her Owner


penghargaan : tahniah kepada cikZawi sebab berjaya memiliki vehicle sendiri atas usaha,titikpeluh serta wang sendiri even tgh jobless sekarang. salute!! *berdiri sambil tangan kat kening*


nota kaki : jalan cerita telah diubah sedikit untuk menjadikan plot cerita lebih menarik. hahaha.
:P

3 comments:

  1. hahahaha..itu shj yg termampu buat msa skrg..nnt bwk PiKA mlwt usm plak..carik keja..hehe

    ReplyDelete
  2. itu teh o ais la...silap pulak :P

    ReplyDelete