Tuesday, March 1, 2011

-Blue VS Pink-



Date : 1st March 2011

hari ni macam biasa. monthly check-up untuk gigi besi. memandangkan LANI dah x kerja so cikFarah dah tukar appointment dengan dentist ke sebelah pagi.
appointment hari ni pukul 10.00am tapi pukul 9.00am dah sampai Klinik GG.


gambar terakhir bersama kaler orentaklawalangsung.




sebab awal sangat sampai terpaksa breakfast kat mekdi.
yaka terpaksa?
-___-




akhirnya...ada jugak stock interdental brush refill ni. x payah beli yg Guardian punya dah. x best langsung.
price : MYR 9.00.00 shj
kalau kat kedai/farmasi : MYR 12.90




percubaan pertama pakai ligating module selang seli.
heeeee
comeL kan?
hahaha
biru tetap menjadi pilihan hatiku 
satu perubahan besar telah dilakukan. no more spring!!!
heeeeee.
kalau dah xda spring baru la cantik kan pakai selang seli.
so sekarang gigi terasa sakit sikit time makan sebab baru lepas tighten kan.
terasa ketat! baru feeling pakai braces :P


*abaikan bibir cikFarah yang semakin teruk*






kalau nak tahu, gigi cikFarah bergerak pada waktu malam n akan mengeluarkan bunyi. BETUL.
cikFarah dah tanya dentist betul ke ada keluarkan bunyi, dentist cakap memang gitu..gigi bergerak waktu malam n kadang-kadang gigi tu keluarkan bunyi masa tido. and one more thing, time tido cikFarah akan selalu clamp gigi n dentist kata itu juga pekara biasa.
so bagi sesiapa yang tak percaya gigi cikFarah bergerak sambil mengeluarkan bunyi, boleh request utk tidur di sebelah cikFarah okie!
tidur jer taw, takley lebey-lebey
:P


off topik : currently ni layout terbaru blog katakbirumuda.blogspot.com yang comel-comel aje
tapi taktau lah kalau surf guna Opera, etc,etc,etc jadi comel ke idak. 
kalau guna IE confirm x comel. kuar tulisan biasa-biasa je.






nota kaki : sengaja sama kan kaler font blog dengan kaler gigi besi birupink kuh
=)

2 comments:

  1. comel dowh kaler nie..biru pink mmg sweet..i loike..

    ReplyDelete
  2. i memang comel u..always n forever..lala~

    ReplyDelete