Sunday, February 14, 2010

Rojak Tonggek

next event makan rojak tonggek..rojak tonggek ni pon mcm dh jd aktiviti wajib bila hang out dgn kawan2..2 -3 minggu b4 cuti cny aku ada ym dgn amirulhasdi @ meon baby tinge capang =p n tetiba jerrr aku taip "hg balik la mai sini nnt aku belanja hg rojak tonggek 10 cucuk" motif aku nk suh meon balik sini? hahaha..aku pon xtau motif aku taip mcm tuh..rindu kot..kui3~ http://www.emocutez.com so yesterday dgn gigih nya ke bagan utk tonggek2 bersama meon n kengkawan yg lain..tp semua makan x sampai sorang 5 cucuk pon..rojak tonggek ni mcm rojak biasa je..beza nya dia dh cucuk siap2 buah buahan tu dkt lidi then kita cicah kuah tu sendiri time nk mkn (mkn smbil berdiri)..so terpaksa la tonggek skit ms nk cicah n mkn tu sbb takut kuah tu terkena baju..kang kotor kang susah plak nk hapuskan kotoran ittew..hahaha~


-kuah manis n pedas-


-aku seb0k update dgn org yg jauh dimata tp dkt dihati..cewahh~http://www.emocutez.com-


uik..xda plak muka meon..kui3..tula sebok sgt nk amek pic backside aku...gagaga~
.

.

.

.

.

.

.


tadaaaa~~ ni la meon yg senget gara2 'kehilangan' BFF beliau..ekekeke http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment