Friday, February 12, 2010

katakbiru tHe LaGend ~

katakbiru? nape mesti biru? x hijau ke..merah ke..oren ke..or kaler2 yg lain..hehehe..bila org nmpk je katakbiru mesti tanya nape katakbiru? actually katakbiru ni nickname aku masa zaman chating dkt mirc dulu..masa tu bole dikatakan katakbiru ni antara nickname yg agak femes la (femes ke? hahaha..) dlm #smktbm..hehe..antara nickname lain yg aku ingat xinzery..tyco..blizzard cloko.. desolator ..oceanlyzer..baboonpah...mafids (suka bikin panas ni..hehehe)..tokancasko (x ingat ejaan yg betul).. Oggy.. dnimreveN..rocky_maivia..hellstrom..n lain2..*terkenang2 kejap* http://www.emocutez.com hihihi~ katakbiru ni asalnya email sorang kakak senior aku merangkap clasmate pada abg aku so 1st time aku tgk email dia aku dh jatuh cinta http://www.emocutez.com katakbiru_muda@ **** (x ingat dah) so tanpa buang masa aku pon mintak la permision kat akak tu nk guna nick tu..beliau pon bebesar hati bg aku guna..tqvm akak miza..*hug n kiss* heee~.. so wujud la katakbiru dlm dunia irc pd ms tu n sampai skrg aku still guna nickname ni..ramai yg lebih kenal aku dgn nama katakbiru berbanding dgn nama aku sendiri (yaka yah??? hahaha~) n sampai aku masuk ukm pon aku still bawa katakbiru bersama..huhu..so stat dri nick jer aku mula dpt adiah2 yg berunsurkan katak..mostly teddy bear katak..kad raya katak pon ada,,keychain katak..box katak..katak handmade pon ada..mcm2 lah..mmg byk koleksi katak2 aku.. n aku pon sgt teruja bila tgk apa2 benda yg berunsurkan katak..begitulah ceritanya disebalik katakbiru..ekekeke..btw aku sgt geli bile tgk katak yg real okeeeee~..sama geli bila tgk ulor..huhuhu..euwwwww~meremang bulu roma den..

katakbiru~
~tHe bEst frOg iN tHe wOrLd~

2 comments:

  1. Rocky_Maivia here.. :P

    ReplyDelete
  2. He||StorM was Here.. /me slaps yahhh lelajuu kat daie...

    ReplyDelete